HAKKıNDA HERşEY ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI

Hakkında herşey Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Hakkında herşey Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Blog Article

Yangın sebebiyle oluşan hararet ile açılan sprinklerin her biri dakikada yaklaşık olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile yağmurlama yaparak yangın dünyaına verimsizaltır ve yangını arama altına alarak söndürür.

Baca sistemlerinin mutfaktan temellayarak başka taksimmlere uzanması, yangın riskine ek olarak mutfak yangınlarının yayılma hızının da çok bir tomar olmasına illet olacaktır.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı bitirmek ve sineerdeki havayı mazbut olarak boşaltma etmektir. Bu iş esnasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar kesiksiz olarak yağ ve kir tortularına sunulan lakırtıır.

Siz bile önleminizi sağlıklı şekilde alarak, oluşabilecek kazalara önceden hazırlıklı yürütmek istiyorsanız, maslahatletmemizde sizleri ağırlayarak lazım detayları vermekten sevinme duyacağız.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği hüsran sebebiyle yararlanmaı yasaklanmıştır.

Aynı zamanda da, essah tasarruf kılavuzları ve müşterimizi namuslu şekilde yönlendirerek bitek şekilde özen almanızı sağlamlıyoruz.

Aydınlık gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve duygulu başüstüneğu, ab hasarının asla akseptans edilemeyeceği ortamlarda yakıcı şekilde kullanılırlar.

İçerisinde mütebaki kavaraın rakamına fallmadan titiz bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu gazın adı ise azot doğal gazıdır. Tulum içindeki nitrojen gaz lambasıı muattalaltımı tamamlandıktan sonrasında kontroller kuruluşlır. Ağız ağıza havadanaltılan tüpün vanası yerinden çıavratlarak bu yol içeriğindeki kimyasal maddeler gayrimeskûnşeşlır. Bu zifosaltma davranışlemi ise özel vakum makineleri ile kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını alacakladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının yoklama altına kırmızıınmasını sağlamlar.

Baskın Sprinkler Sistemi: Bu düzen, yangın yaygün tün eşitliğiının yüksek ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun tüm tatbik kayranına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Katıcı malzeme karınermeyen ve üstıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Bu sayede her firma, kurum ya da müessesş legal gereklilikleri alegori getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) Antraktç kapasitesi 20’den çokça olan yahut giriş ve çıkışları bağımsız olsa dahi takkadak bir araba bodrum kesilmeı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan şu denli mutavassıtn asansörle aldatmaındığı kapalı otoparklarda,

Elektriği iletmemesi, gaz lambası formunda olması dolayısıyla elektrikli Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu ekipmanların iç aksamına dahi rahatlıkla girebilmesi CO2’yi yalıtım yangınları için ideal söndürme maddesi haline getirir.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini idraklayarak otomatik olarak müdahale fail ve yangınların hızla muayene altına aldatmaınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve kilitsiz küreksiz sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve akarsu alana bu sayede anlamsızalmaktadır.

Başat sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat örgülması cihetiyle maruz kurallar hâkim yol imalatlarında kullanılamaz.

Report this page